Ik hoorde over een recept dat in Delicious heeft gestaan van ossenhaas met ansjovis erin. Heeft iemand dit recept voor me?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb het hele internet voor je afgezocht maar dat recept staat helaas niet op internet geplaatst

Leek het recept hierop? Alleen dat je de biefstuk dan vervangt door ossenhaas? Steak de boeuf à l'anchoyade (biefstuk met ansjovis) Menugang Hoofdgerechten met rundvlees Soort - Snel Keuken Franse Type - Slank Bron "voer voor gastronomen" Ingrediënten 4 dunne biefstukken 4 sneden brood 50 g boter peterselie 4 zoute ansjovisjes citroensap 3 eetlepels olijfolie 1 sjalotje Bereiding Was en hak wat peterselie. Laat de ansjovis een half uurtje weken in koud water. Schil het sjalotje en hak het fijn. Stamp in de mortier de ansjovisjes met het sjalotje en wat gehakte peterselie fijn. Voeg langzaam wat olie en citroensap toe. Het mengsel moet zalfachtig worden. Smeer er de sneden brood mee in die we in de vorm van de biefstukken hebben gesneden. Plaats de sneden brood in een oven van 180 C. Steek de grill aan en grill de steaks gedurende 5 minuten aan elke kant. Leg ze op de sneden brood op een voorverwarmde dienschaal. Strooi er wat peterselie over en leg er een nootje boter op.

Bronnen:
robsbudgetmenus.nl

Dit is niet van Delicious maar ook heel lekker. Gevulde ossenhaas met ansjovis en pruimen. Benodigdheden: Voor 4 personen 8 ansjovisfilets (blik) 1 kopje melk 8 hele amandelen 14 gedroogde pruimen zonder pit 700 g (scharrel)ossenhaas aan een stuk 50 g roomboter 200 ml Pedro Ximénez Bereiding: Laat de ansjovis uitlekken en leg ze 1 uur in de melk. Dep ze droog met keukenpapier. Wikkel 1 ansjovisje om 1 amandel en herhaal dit 7 keer. Stop de omwikkelde amandelen in 8 pruimen. Snijd 6 pruimen in vieren. Verwarm de oven voor op 180ºC. Neem een lang scherp mes en snijd de ossenhaas over de lengte in tot de kern. Vul de ossenhaas met de 8 pruimen en breng op smaak met peper en zout. Smelt de boter in een koeken- of braadpan en bak de ossenhaas 5 min. rondom aan. Zet het vlees in een braadslede nog 15-20 min. in de oven. Haal het vlees uit de oven en laat het afgedekt met aluminiumfolie 10 min. rusten. Maak intussen de saus. Blus de braadpan direct na het bakken van de ossenhaas af met Pedro Ximénez. Voeg de in vieren gesneden pruimen toe en laat de saus inkoken tot de gewenste dikte. Snijd het vlees in dunne plakken en geef de saus er apart bij. Lekker met aardappelpuree en gestoofde rodekool. Serveer met een glas Pedro Ximénez. Bereiden ± 15 min /

Bronnen:
http://www.vinosdejerez.nl/?STORE=RECEPTEN...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100