Waar kan ik goedkope ahornsiroop kopen?

webshop mag ook

Toegevoegd na 22 minuten:
Ik bedoel goedkoper dan bij de Tuinen: 1000 ml voor 27 euro.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ahornsiroop is te koop bij natuurvoedingwinkels. Online kan ook, bijvoorbeeld op bodytotaal. De prijs hangt van de kwaliteit af. De duurdere zijn echt lekkerder en beter. Toegevoegd na 2 minuten: Ik stuur ook een google link mee (derde) waarmee je winkels kunt vergelijken. Als je goedkoper uit wilt is een liter wel voordeliger. Maar de prijs is erg afhankelijk van de kwaliteit en hiermee de smaak. Door de verschillende smaken/ kwaliteiten is het appelen met peren vergelijken. 20 euro per liter is een normale prijs. Toegevoegd na 7 minuten: De siroop bestaat in verschillende kwaliteiten: de A-graad is lichtbruin en verkregen bij een eerste tapping, de C-graad is bruin en heeft een sterkere karamelsmaak. De vermelding A en C zegt dus niet veel over de kwaliteit, wel over de smaak. A graad Ahorn siroop is dacht ik wel goedkoper (en vloeibaarder). C-Graad vind ik zelf lekkerder smaken.

Bronnen:
http://bodyvitaal.nl/Search.aspx?keywords=...
http://www.google.nl/search?hl=nl&q=ahorn+...
http://www.vitatheek.nl/trefwoord/Ahorn_Si...

Ahornsiroop kan nooit goedkoop zijn, vind je die wel ergens op internet, wees er dan voorzichtig mee, het kan dan nooit de echte zijn.

Geen idee wat je goedkoop vind. Onderstaande site heeft het in ieder geval.

Bronnen:
http://www.cookiecottage.nl/bakingrediente...

Hier heb je een site waar ze ahornsiroop verkopen: http://nl.antag.com/m/3645_00003645010159.htm Toegevoegd na 4 minuten: Of het goedkoop is weet ik niet, maar het is wel in de aanbieding.

ik heb het pasgeleden in een winkel van 'dille en kamille' gezien, ik weet niet meer hoe duur het was maar ik weet nog wel zeker dat het niet een zodanige prijs dat ik er steil van achterover sloeg

Ahornsiroop van goede kwaliteit kost van Mannavita €20. Voor 1 liter. Te koop in Belgische natuurwinkels. Veel goedkoper ga je niet vinden. Tenzij je inboet aan kwaliteit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100