kan ik lekkerbekjes en kibbeling van de supermarkt in vriezen? en zo ja moet het dan voor dat je t frituurt ook ondooit worden?

word het geen drappige zooi omdat het krokanten buitenlaagje water op neemt en kan het wel dan rechstreeks in de frituur omdat water en vet combinatie niet goed is...

Toegevoegd na 6 uur:
ik weet niet of iglo kibbeling en lekkerbekjes heeft, weet wel dat ze vissticks hebben en viscuisines, weet iemand anders dat? het gaat mij hoofdzakelijk om de lekkerbek en kibbeling....of iets anders dat snel klaar is met vis, dus niet dat ik eerst een hele makreel moet schoonmaken, weet iemand of er ook makreel in blik is? zoals zalm in blik die je niet hoeft schoon te maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dezen schijn je te kunnen invriezen voor zo'n 3 maanden. Ik denk dat de kwaliteit wel achteruit zal gaan als je deze weer frituurt. Toegevoegd na 1 minuut: Ik denk dat je dezen gewoon bevroren in de frituurpan kan gooien, aangezien frikandellen e.d. ook bevroren kan frituren. Ik denk dat het juist een smeerboel wordt als je ze eerst ontdooid.

de meeste supermarkten verkopen ze kant en klaar om te frituren zo uit de diepvries, van IGLO onder andere Toegevoegd na 13 uur: diepvries lekkerbekjes en kibbeling zijn zeker bij de Aldi te krijgen, ik weet bijna zeker dat ze er ook van Iglo zijn, maar het kan ook een ander merk zijn, ik heb ze bij de Plus gekocht.

Algemeen !!! iets wat gefrituurd dient te worden ontdooi je nooit (!!!!) op voorhand .... Bakken in een pan, is een ander verhaal natuurlijk. Soms ontdooi je best , soms ook niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100