Paturain in een pannekoek gerold als borrelhapje, maar heel flauw, hoe krijg ik het een beetje pittiger?

Het is een beetje flauw. Wat kan ik er het beste bij doen om het iets pittiger te krijgen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Klinkt als een wrap... (wel een beetje kaal echter) Een beetje guacomole (Xenos) kan je erop smeren. Wat zalmsnippers , ook niet te versmaden. Je kan er ook wat rauwe uienringen op doen, dat maakt alles ook een extra spicey zonder peper te hoeven gebruiken.

Strooi er wat aromat overheen.

Meer look onder mengen. Ook wat groen (fijn gehakt), zoals bieslook, peterselie

als je het wat pittiger wilt kun je evt de pannenkoek héél licht insmeren met sambal, voor je de Paturain erop smeert (neem btw aan dat het wraps zijn, geen pannenkoeken, maar dat terzijde). Wil je het zouter, kun je er wat aromat overheen strooien, of wat oude kaas er over strooien voor je hem oprolt en in stukjes snijdt. Als je de koeken zelf maakt, kun je ervoor kiezen het beslag iets zouter te maken...

knoflook door de Paturain, ik snap trouwens niet dat je die Paturain neemt, dat is zo vies.......maar smaken verschillen. Toegevoegd na 47 seconden: je kunt ook mierikworel gebruiken, maar daar moet je van houden..... Toegevoegd na 1 minuut: ik bedoel natuurlijk Mierikswortel....typ te snel

Wat pepertjes of sambal er doorheen, of wat gember. Toegevoegd na 28 seconden: of blokjes ham

En dan voor de knapperigheid wat ijsbergsla, met alle bovenstaande tips heb je dan een perfecte wrap!

Doe er wat pesto met peper tussen. Niet te veel

je kan een blokje bouillon weken in een klein beetje heet water en dit kan je er gewoon doorheen roeren ligt aan je smaak of je kip of rund wil je kan natuurlijk ook fond gebruiken maar een blokje is goed koper en als je het heter wil een klein beetje sambal Toegevoegd na 1 minuut: je moet natuurlijk geen heel blokje gebruiken je moet het zelf even proeven

De volgende keer is het lekker als je er gerookte zalm bij doet.

Ook lekker met kruidenkaas, kipfilet (vleeswaar) en fijn gesneden augurkjes er tussen. (pannenkoek is wrap) En inderdaad zoals hier al vaak is gezegd, paturain en zalm..heerlijk hapje.

Je kunt er een paar plakjes pittige vleeswaren ( bv. Chorizo) op doen en dat besmeren met de Paturain. Maar je kunt ook een kuipje roomkaas nemen die romig roeren (keukenmachine bv.) en daar wat chilipoeder, geperste of fijngehakte knoflook en groene (verse) kruiden door doen. Dit kun je een paar dagen (goed afgesloten) in de koelkast bewaren. Smeer dit eens op een wrap. Je kunt na eigen smaak variëren en zelf bepalen hoeveel knoflook, chilipoeder en kruiden erdoor moeten.

fijngeklopte pijnboompitten, oregano , rozemarijn gemalen

Bronnen:
eigen kookboek

Omdat het voor een borrelhapje is zou ik de pannekoekjes eerst zelf bakken, wel even zout e peper toevoegen naar je eigen smaak. Gezellige kleine pannekoekjes krijg je door ze op een gourmetstel te bakken. Voor de rest heb je hier boven echt heeeeeeel veel lekkere suggesties. Je kunt ook ergens een leuke tafel maken met alle toevoegingen erop + bordjes + servetten, kan iedereen naar hartelust zijn eigen ding maken.

je kunt verschillende dingen erbij doen, verse knoflook en bieslook heel fijn gesneden een beetje peper, een klein stukje verse chilipeper met of zonder zaadjes is wel scherper een beetje chilipoeder, een paar druppeltjes tabasco, een beetje mierikswortel uit een potje, een heel klein beetje sambal. Het is wel of /of en even proeven

zoals al gezegd, extra ingerediënten toevoegen: - gerookte zalm - lekkere grove italiaanse worst - lenteuitje - Ik zelf neem nooit paturain, maar Philladelphia ( in verschillende kruiden of juist de naturel, om zelf allerlei lekkere kruiden toe te voegen..) Naturel met: - gerookte kipfilet en kerriepoeder - gerookte zalm en mierikswortel - italiaanse worst en basilicumblaadjes - chilli met mango Getsie ik krijg trek :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100