Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waarom moet er een kuiltje in de bloem, om de rest van de ingredienten in te doen?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Koken
1.6K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Anders vloeien de vloeibare ingredienten over je aanrecht weg (dit hoeft overigens alleen als je de ingredienten gaat kneden op een vlak aanrecht, zoals aangeraden word bij bvb pizzadeeg. Als je pannenkoeken mix maakt in een kom dan is het niet nodig natuurlijk, wel goed mixen!)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Het is niet echt nodig maar makkelijker mengen.
als je ei en melk er in doet en dat voorzichtig mengt en steeds wat bloem mee neemt van de buiten kant voorkom je klonten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Het is makkelijker om een kuiltje te maken op je aanrecht want anders gaan je andere vloeibare ingeredienten er vandoor en verlies je een deel van de benodigdheden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding