waarom zijn zout en suiker wit?

dit is bij gebruik vaak een onhandige kleur en je ziet niet goed in welke hoeveelheid je het gebruikt... Zou het niet vele handiger zijn om een felle kleurstoffen in zout en suiker te verwerken of zou dat de smaak bederven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Na mijn mening is suiker niet wit maar wordt hij wit door de behandeling die hij ondergaat.

Dat is niet wit , maar maken ze wit ! :)

Suiker hoeft lang niet altijd wit te zijn. Sterker nog ik heb geen witte suiker maar alleen Caribische suiker. Zeer fijn gemalen of grof gemalen. Dus suiker is lang niet altijd wit. Zout wel, maar dat komt ook puur door de bereiding van het product.

De suiker wordt schoongemaakt om de suiker wit van kleur te maken, met een neutrale smaak en lange houdbaarheid. Door het raffineren van de suiker worden allerlei stoffen uit de suiker gehaald die je lichaam nodig heeft om de suiker goed te verwerken. Zout is van zichzelf wit. Als je problemen hebt met hoeveelheid te bepalen zou je ook een schepje kunnen gebruiken.

Suiker en zout worden geraffineerd, dat wil zeggen schoongemaakt. Als dat niet gedaan wordt wil de consument dit goedje niet hebben Waarom een duur kleurtje geven? het wordt toch opgelost in een ander product en dat product neemt de kleur dan over, wil jij blauwe thee? Als jij het verschil niet kunt zien, dan moet je het maar even proeven, vinger nat maken in een pot stoppen en dan in je mond. Of zet je suiker en zout apart in een kast.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100