Hoe krijg ik mijn cake blauw

Weet jij het antwoord?

/2500

Kleurstof aan het beslag toevoegen. (wel voedselkleurstof als je wilt dat de mensen het overleven)

Met voedingskleurstof. Al kan ik me voorstellen, dat je blauw misschien via een bevriende warme bakker moet proberen te regelen - AH en aanverwante ketens zullen dit waarschijnlijk niet in de schappen hebben staan.... Voor een nog versterkter effekt zou je bosbessen door het beslag kunnen roeren : ziet er beslist nóg woester uit, met die donkere bessen in het blauw!!!

Zoals al eerder geantwoord: met voedingmsiddelen-kleurstof. Blauw is niet echt een standaard kleur, maar bij de meeste toko's kun je het wel krijgen.

Je zou eventueel ook lavendel kunnen gebruiken (wordt je cake wel iets paarser), geeft een aparte lekkere smaak en het is weer eens iets anders. Ong. 2 eetlepels lavendelbloem door het beslag heen mengen.

idd kleurstof toevoegen zit in een pipetje of buisje (dit is lopend maar begin 1st met 2 a3 druppels want dit word snel felkleurend) je kan dit normaal wel vinden in de gewone winkels colruyt delhaize,gb,je kan ook eens aan je bakker vragen of hij zo geen buisje te veel heeft ;)

Of natuurlijk: met blauwe druivensap

Er zijn globaal twee mogelijkheden: Je gaat naar een winkel voor taartdecoratie of een gespecialiseerde kookwinkel (Duikelman, Koopunt, Cook & Co) en koopt daar kleurstof. Ook vaak te krijgen bij de indo toko. of... Je perst een paar smurfen uit en doet die op het laatst door het beslag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100