Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is er enig verschil in resultaat bij het gebruik van gelatinepoeder of gelatineblaadjes bij kwarktaart?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken
711

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Het eindresultaat zal niet veel uitmaken maar poeder is een stuk lastiger.

Poeder wordt vooral gebruikt door slagers en bij industriële toepassingen. Er moet namelijk zeer nauwkeurig gewogen worden. In een gewone huishoudelijke keuken heeft men daar niet het nodige materieel voor! Een grammen weegschaal kost al gauw 100 € , minimum !
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Ja, met poeder word het meer poederig
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding