Kun je fonduekaas uit een pak gebruiken voor het bereiden van pizza?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor, zal best wel smaken! Je 2 soorten pakken fondue-kaas, de een is enkel kaas (soms diverse soorten, met soms wart kruiden) waar je nog vocht (wijn of water) en de ander is een kant en klare mix die je alleen maar hoeft op te warmen. De laatste smelt waarschijnlijk meer uit en dan wordt je pizza heel nat. Dit kan ook wel lekker zijn hoor. Als je een pak van het laatste soort hebt, zou ik het spaarzaam gebruiken. Wil je het graag gebruiken maar je weet niet waaraan, maak dan eens een kaassoep! Liter water, peper, halve prei, eetlepel mosterd, teentje knoflook (even 10 min. doorkoken) en je pak kaas toevoegen en klaar! Afmaken met een handvol ringetjes bosui of bieslook.

KUNNEN wel. In principe kan elke soort kaas. Aanbevolen wordt toch om bv mozzarella te gebruiken, omdat die makkelij ksmelt, en niet zo makkelijk vet lost laat. Persoonlijk maak ik mijn pizza meestal met een mix van Gouda, MOzzarella & een zwitserse scherpe kaas. Gaat prima.

Ik ben bang dat dat niet zal lukken, omdat het te vloeibaar is en waarschijnlijk van je pizza afloopt.

Dat gaat een enorme kliederboel worden als je het mij vraagt.Kaasfondue moet je geregeld goed roeren omdat anders de kaas zich gaat scheiden van de vloeibare bestanddelen,dat wordt een beetje onmogelijk wanneer je pizza met kaasfondue en al in de oven staat.Het vocht zal eruit lopen en de kaas volledig uitdrogen.

Vast wel, als je maar eerst fondue in een pan maakt, en die over de pizzabodem schenkt, De kaas dikt in de oven wel verder in. Misschien doe je een fabntastische ontdekking!

natuurlijk kan dat.... probeer het dan weet je of t ook lekker is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100