Hoe kan je eten zonder zout en peper lekker maken ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vermageren met een zoutloos dieet van kruiden Lekker eten is een feest. Maar wat als de dokter zegt :”vanaf nu, zo weinig mogelijk zout op je menu”. Dan smaakt alles een beetje flets en hetzelfde. Gelukkig zijn er dan kruiden die je gerechten weer opfleuren en heel verrassend uit de hoek komen. Probeer het zelf maar. In de winter staan gedroogde kruiden paraat. In de lente zijn er verse blaadjes en bloemen. In de herfst staan de wortels ter beschikking. Een heel assortiment om een heel jaar door lekker en gezond te eten. Engelwortel : Engelwortel smaakt soms naar anijs. Dat hangt van de bodemgesteldheid en het klimaat af, waarin het kruid groeit. Jong engelwortelblad komt, al dan niet geblancheerd, terecht in slaatjes en allerlei soorten soep. Best op het allerlaatste nippertje toevoegen, anders gaan er teveel waardevolle stoffen verloren. Engelwortelzaden garneren rauwkostschotels erg subtiel. Je kan de zaden ook mengen met karwij, anijs, koreander en venkel. In jam past ook een beetje fris, zacht engelwortelblad. Zeker rabarber en sinaasappelmarmelade komen nog meer tot hun recht met engelwortel.

Door kruiden en specerijen en door wat ve-tsin (behalve als je er erg gevoelig voor bent).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100