Wat kan ik zelf nog maken/snijden voor een snelle olie fondue?

In verband met wijziging van plannen op oudjaarsavond. Geen kaasfondue dus, iets wat je in olie kan doen, en wat ik zelf nog kan maken en snijden. Varkenslapjes, kipfilet..... en verder?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bijna alles wat je met gourmetten zou gebruiken. Maar let op: spullen (oa ui) moet niet uit elkaar vallen en weer makkelijk uit de fondue te halen zijn. Je kunt beter ook geen spullen met veel water/vocht gebruiken, gaat erg spatten.

kleine gehaktballetjes, kleine stukjes biefstuk en filet a la minute. Ook kun je stukjes varkensfilet paneren, zodat je minischnitzeltjes krijgt.

varkenshaas,biefstukje,tartaartje {moet je wel stevige bolletjes maken},stukjes paprika,champignon.

Eigenlijk alles wat je ook in een gourmetpakket vindt. Bij ons gaan de gehaktrolletjes met ham er om, er altijd erg goed in.

bakbanaan, appel

Garnalen, Zalm Bloemkool / wortel / champignons door een papje van pannekoekenmix aangemaakt met spa rood halen. Dan heb je een soort groentetempura

Erg lekker is panir, een kaassoort die stevig blijft bij verhitting. Smaakt lekker hartig en houd goed z'n vorm. Panir koop je bij de meeste reformzaken, natuurwinkels of bio-markten. Je kan het ook eenvoudig zelf maken met enkel melk, zout en citroensap, google maar eens op 'panir zelf maken'.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100