wat is nu echt een merk koffiebonen dat aan te raden is waar je heerlijke koffie van maakt.

ik heb zelf eens bonen van starbucks gehad die waren super maar zou niet weten waar ik ze in NL kan kopen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Wij hebben AH huismerk meestal en dat duurdere van nespresso ofzo AH vind ik lekkerder voor koffie maar weinig verschil

Zelf ben ik verknocht aan Medellin Secret. (H)eerlijke bonen waar je de lekkerste espresso mee maakt. Te koop in koffiespeciaalzaken of de betere delicatessenwinkels.

Bronnen:
http://www.medellinsecret.nl/

Er zijn filialen van Starbucks in Nederland, bijvoorbeeld in Leiden. Misschien kun je daar bonen kopen. Anders zou ik eens in een gespecialiseerd koffiewinkeltje proberen. Volgens de link kun je in elk filiaal bonen kopen.

Bronnen:
http://www.star-bucks.nl/producten.html

Ik weet niet waar je starbucks kunt kopen.Ik weet wel dat de koffie van max havelaar erg lekker smaakt.Maar dat komt misschien door de wetenschap dat zij een redelijke prijs aan de koffieboeren betalen.

Bij speciale kookwinkels verkopen ze vaak koffiebonen, neem eens een kijkje zou ik zeggen, ze hebben vaak best veel keus.

Los van de bonen en hun smaak, hangt het er ook nogal vanaf hoe je de koffie maalt en zet. Heb je een goed apparaat of zet je het handmatig ? Hoe fijn is de maling ? Mijn ervaring is dat je met Kanis & Gunning (is exact hetzelfde als Douwe Egbert, zo hoorde ik van hun klantenservice) uitstekende koffie kan zetten.

Zelf gebruik ik de espressobonen van de Lidl. Geen centje pijn en een heerlijke smaak. Instellingen van het apparaat zijn natuurlijk wel van belang. Het duurdere merk Illy kwam er ook niet altijd lekker uit met andere instellingen.

Zelf koffie malen is het lekkerste, maar ik kan je verzekeren dat de Nespresso automaten plus hun capsules heel dicht in de buurt komen. Je hoeft zelf niet meer moeilijk te doen én een superlekker bakkie in een handomdraai. Nadeel is dat dit relatief duur is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100