Campina heeft van dat vloeibare drinkontbijt "Goeie morgen". Wat is het nadeel daarvan?

Het is lekker, het bevat alles wat je nodig hebt als ontbijt, het is handig én helemaal niet zo duur.. Er moet toch een nadeel aan zitten? Waarom zou ik niet elke ochtend drinkontbijt doen? Zit er veel vet in, of oxidanten of...?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zit als zoetmiddel Aspartaam in, wat nog altijd discutabel is, en in meer voedingsmiddelen zit.Jekrijgt hiervan dus weer een beetje extra.Verder ontbreken vezels.Campina ziet dit natuurlijk als nieuwe omzetmaker in Europa en Rusland waar ze een grote markt hebben.En dit onder het mom, het is zo makkelijk.( we worden aangezet om slecht de dag te beginnen.) Maar het lijkt mij dat je beter af bent door met een bord brinta of gewoon een ontbijtje de dag te beginnen. Dan heb je de eerste uren ook geen honger.Ik weet niet hoe dat met het drinkontbijtje is..... Maar we laten ons weer lekker beinvloeden, en doen mee. Toegevoegd op 15-05-2009 11:30:43 Oh, ja het bevat ook VERSE yoghurt las ik.Spannend dat er weer "vers" bijgezet wordt.......

vitaminepilletje en een teug drinkontbijt, dat is al jaren mijn ontbijt en ik leef nog steeds Toegevoegd op 15-05-2009 11:09:17 Ik kan me wel voorstellen dat je het op een gegeven moment eentonig zou kunnen gaan vinden...

Ikzelf kan 's morgens totaal niet eten, kan niks door m'n keel krijgen. Thee etc gaat dan nog wel. Maar het lijkt me ook niet dat je de hele ochtend rond wilt lopen met een klotsende buik. Vind ik persoonlijk niet zo fijn ;) Is dat een nadeel te noemen? Daarnaast denk ik dat je lichaam aan het patroon gaat wennen, iets wat je hiervoor nooit gedaan hebt. Ik weet niet of dit persé negatief te noemen is hoor..

Nadeel bij mij is dat ik na 2 pakken drinkontbijt na 2 uur alweer honger heb. Overigens werkt een stevig ontbijt smorgens bij mij wel langer dan een pakje drinkontbijt. Een heerlijk fruitontbijt is mijn favoriet!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100