waar kun je bleu mountain koffie kopen?

ik heb het ooit in jamaica gekocht, daarna was t eens eenmalig bij de lidl, een poosje bij een koffiewinkel bij mij in de stad, maar nu kan ik t dus nergens meer vinden. misschien moet ik wachten tot er weer koffiebonen in overvloed zijn...?!

Toegevoegd na 23 uur:
het liefst zou ik toch de naam van een winkel(keten) horen, oh joh, kun je daar zo halen... maar dat zit er dus waarschijnlijk niet in.
bedankt voor jullie online sites info!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet dat ze bij de koffie en thee webshop van de http://www.degoeijen.com Blue Mountain Jamaica koffie verkopen van exceptionele kwaliteit, misschien staat het niet op de site maar dan moet je ze even mailen. Ik heb het zelf mogen proeven, het wordt door de Goeijen zelf gebrand en ik het is echt iets heel bijzonders. Koffie voor echte genieters zullen we maar zeggen.

Kijk eens bij online koffiewinkels. Ik zie dat de koffiecentrale ze sowieso heeft. http://www.koffiecentrale.nl/nl/shop/New_York/Extra_XXXX_Bluemountain_250.htm En ook op onderstaand adres: http://www.simonlevelt.nl/KoffieWinkel/Products.aspx?coi=3037

Blue mountain koffie koop ik meestal bij de Simon Levelt maar het is wel heel prijzig dat ze meestal vragen aan mij of het voor een echte koffieliefhebber is.

Ik koop het ook meestal bij Simon Lévelt. Kan gewoon online.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100