Wat is de beste manier om sinaasappelsap te bewaren?

Vers geperst bedoel ik dan. Invriezen? in de koelkast? Beter niet bewaren? waarom wel, waarom niet? tell me all you know..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Pers zoveel als je denkt per dag te drinken. Heb je te veel geperst,bewaar het in een afgesloten fles in de koelkast tot de volgende dag.Let op, het vitamine C gehalte en de smaak verminderd. Je kunt het invriezen, maar doe het dan in een plastic fles of bak.De Jus d'orange zet uit.Ook hier, minder smaak en vitaminen. Versgeperst is het beste.

Anderhalf jaar sinaasappels geperst als bijbaantje bij de V&D, en alles wat ik weet is dat je sinaasappelsap prima een dagje kan bewaren in de koelkast, maar dat je het het best gewoon vers kunt drinken, de smaak gaat er na de koelkast (doordat het dan zo koud wordt) niet op vooruit.

Zelf geperst sap kan je maximaal drie dagen in de koelkast bewaren, maar hoe langer je het laat staan hoe minder lekker het wordt. Dus als je het langer wilt bewaren dan kun je het beter invriezen.

Niet bewaren.uitdrinken die KOSTBARE vitaminen.

Wat wij altijd doen met verse jus, is het een heel klein beetje aanlegen met jus uit een pak. Dit heeft echt een te verwaarloze kleine impact op de smaakt, maar het zorgt er wel voor dat je de jus lang kunt bewaren. Wat ook belangrijk is, is een bijzonder schone kan waar je in doet...

als je het geperst hebt dan moet je het invriezen dan gaat het ook niet schimmelen

Ik denk dat je ze het beste in een fruitmand kunt bewaren. Maar dan wel op kamertemperatuur, dan vind ik ze zelf het lekkerste.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100