waarin verschilt anijs om warme melk met anijs te maken van anijshagel voor op de boterham?

anijs voor in de warme melk werd voorheen verkocht als soort suikerklont. blijkbaar was dat niet van deze tijd het is nu alleen per zakje te koop. je kunt niet meer een half klontje meer of minder nemen.
als de hagel min of meer hetzelfde is, maakt dat het verlangen naar de klont overbodig. en is er misschien wel sprake van dure verpakking.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De anijsklontjes stonden al heel lang op de nominatie te verdwijnen, dit omdat de productielijn bijna 100 jaar oud was, er nog maar een paar bijna even oude mensen waren die er mee overweg konden en vervangen onrendabel was. In de blokjes zat wat meer anijsolie maar inderdaad, de anijshagel heeft dezelfde samenstelling, namelijk suiker en anijsolie. De geboortemuisjes, ook anijs, zijn weer een ander verhaal!

Bij mijn weten komen beide producten uit dezelfde (De Ruijter) fabriek, dus qua smaak zal er geen verschil zijn. Het lijkt me echter wel zo dat het poeder makkelijker oplost als de korrels, dus zijn de zakjes in dit geval makkelijker als je het mij vraagt.

In de korrels zitten nog glansmiddelen en zo, dus ik denk dat de zakjes beter gaan. Voor chocolademelk werkt hagelslag niet in elk geval...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100