Hoe komt het dat je na 6 biertjes wat anders ziet dan de werkelijkheid?

Klopt het wat het plaatje toont of is het sterk overdreven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mensen die wat teveel alcohol ophebben verleggen vaak ook hun grenzen. Wanneer je bijvoorbeeld zin hebt om iemand te versieren en er staat toevallig een minder aantrekkelijke dame naast je dan kan je zoiets van hebben; " ach, kan mij het schelen". Je bent toch dronken, ik versier haar gewoon, en morgen zie ik wel weer. Je verlegt je grenzen, je ziet wel dat ze niet mooi is, maar dat maakt even niet uit, je hebt gewoon zin in sex. En als je vrienden erbij zijn die ook gedronken hebben dan lachen jullie je helemaal rot de volgende dag. Alleen wanneer je met een vriend bent die nuchter is....... dan zal hij je hoogstwaarschijnlijk proberen om te kletsen!

Dat is wel zo...maar niet zo overdreven als op het plaatje;-)

Dat is het effect van alcohol op je hersenen.

Na 6 biertjes wordt je sowieso een beetje aangeschoten. En dan kan makkelijk een beetje anders zien dan de werkelijkheid...

Het is de werkelijkheid en niets anders, de werkelijkheid past zich altijd verbluffend netjes aan aan de biertjes. Mensen en grappen worden leuker en ordebewakers worden vervelende bemoeials enzomeer.

Na 6 biertjes zie je de dingen niet zoveel anders dan het werkelijk is. Dan moet je toch echt veel meer drinken. Het hangt ook van je zelf af natuurlijk, ben je geen alcohol gewend dan gaat het sneller.

De werkelijkheid verandert nooit, anders was het geen werkelijkheid, maar in ieder geval verandert de werkelijkheid niet door een aantal pilsjes... Jij ziet de werkelijkheid anders, dat wel... Maar iedereen ziet de werkelijkheid anders, daar hoef je dan niet eens voor gedronken te hebben... Alcohol is een drug, net zo als wiet en coke en een eigenschap van al die middelen is dat ze jouw ervaring van de werkelijkheid beïnvloeden... Zo zit dat...

ik denk het wel maar niet zo fel als op dat plaatje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100