ik wil een bananenmilkshake maken hoe?

ik wil een bananenmilkshake zonder ijs en zonder blender hoe?

Toegevoegd na 12 minuten:
dus ik wil met de hand doen maar kan het ook zonder koud maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Benodigdheden: 1 maatbeker (heb je er een van Tupperware dan kan je die eveneens gebruiken om te shaken, zo niet dan ook het volgende nodig), een klutser of mixer, 1 banaan, 1 afgestreken eetlepel basterdsuiker, een paar druppels vanille-essence (als je het hebt), melk. Prak de banaan fijn, kluts die in de maatbeker met de andere ingrediënten tot een gladde vloeistof. Zet dat een half uur in de diepvries. Dan heb je een bananensmoothie, dat is dus een milkshake zonder ijs.

Je kan ook een staafmixer gebruiken om een banaan te pureren en dat in een afgeslote beker/bakje doen bijv. tuperware, daar melk/yoghurt bij die banaan doen. Dit zet je in de vriezer. Ik hoop dat je hier iets mee kan anders kan je het nog als een smoothie drinken. Toegevoegd na 1 minuut: Je kan ook een staafmixer gebruiken om een banaan te pureren en dat in een afgesloten beker/bakje doen bijv. tupperware, daar melk/yoghurt bij die banaan doen WEL GOED ROEREN!!!. Dit zet je in de vriezer. Ik hoop dat je hier iets mee kan anders kan je het nog als een smoothie drinken.

http://www.kookse.tv/recept/milkshake-banaan In dit filmpje zie je de meest simpele milkshake gemaakt worden. Het beste is om eerst de banaan,met schil eromheen, 1-2 uurtjes in de vriezer te leggen, dan te schillen en in stukjes gesneden in de blender, keukenmachine of met een staafmixer te pureren, samen met melk, yoghurt of kwark. Is hij te dik naar je zin kan je er altijd een scheutje melk bij doen. Je kunt er ook altijd wat basterdsuiker of vanillesuiker bij doen, of een scheutje Baileys. Om hem echt schuimig te krijgen heb je echter altijd een blender, mixstaaf of keukenmachine nodig. Dit lukt je niet met een vork geprakte banaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100