Van welk drinken krijg je veel energie?

Verschillende

Weet jij het antwoord?

/2500

Energy drank Cola Koffie

Vanzelfsprekend natuurlijk, energiedranken. In smartshops verkopen ze ook erg sterke energiedranken zoals bijv. de energiedrink "Cocaïne" en nog een paar andere.

Tja,Red Bull enz hè? En alle energydranken. Veel vrienden van mij dronken dit altijd in het weekend,als ze gingen stappen. Dronken ze wel 10 blikjes ofzo,gingen ze de hele nacht op door. Ik zou het echter niemand aanraden,want het is niet gezond. Mijn eigen vriendje kreeg last van hartkloppingen en ook slaapproblemen hierdoor. Nu drinkt hij nooit meer dan 1 of 2 blikjes per dag.

Van Nutridrink, Fortimel, Ensini en dergelijke. Dat zijn de zogenoemde astronautendrankjes die bij de apotheek te koop zijn. Zij geven extra energie aan mensen die door ziekte erg verzwakt zijn.

Van water, als je de volgende dag na het nuttigen van je drankje ook nog fatsoenlijk wilt functioneren qua activiteiten waar je energie voor nodig hebt. Natuurlijk, water levert geen energie in de letterlijke zin maar het is wel de bron van alle leven, de basis van alle voedsel en het transportmiddel bij uitstek van alle voedsel en afvalstoffen. Zonder water geen transport van energie.

Warme thee of koffie met een klein beetje suiker. Echte energie haal je uit eten (dan zou je aan soep kunnen denken). Energiedrankjes houden je lijf voor de gek, dan kun je net zo goed een paar eetlepels suiker nemen - het enige bewezen effect dat ze hebben is dat je iets langer wakker blijft, door de cafeïne die er in zit. Dus drink je cola of koffie met suiker, dan drink je feitelijk hetzelfde, maar dan goedkoper.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100