is Campina melk gezond?

dus me vraag is is dat gezonde melk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ja hoor Campina melk is altijd goeie melk niks mis mee ik gebruik het altijd voor mijn Brinta daar vind ik die melk het lekkerste voor!

Melk is sowieso gezond, dus die van campina ook lijkt me.

Melk is alleen bestemd voor babies. Calcium kun je ook ergens anders uithalen.

Melk van Campina is niet wezenlijk anders dan andere melk. Campina maakt ook vele huismerken en dat komt uit dezelfde koeien en met hetzelfde productieproces.

Campina melk is net als andere Nederlandse merken melk. Het komt van de boeren uit Nederland. Melk wordt wel streng gecontroleerd in Nederland, dus het voldoet wel aan de eisen. Of melk überhaupt gezond is, is en blijft de vraag en daar zijn de meningen over verdeeld. Persoonlijk vind ik melk niets toevoegen aan de gezondheid. De meeste mensen hebben ook een lactose intolerantie. De voedingsstoffen die in melk zitten zijn ook moeilijker door de darmen opneembaar en bovendien zit het ook in allerlei andere producten. Dus, als je tegen melk kunt, gewoon drinken, anders laten staan. Groene groentes, sesam, noten en zure zuivel bevat evengoed alle voedingsstoffen die in melk zitten.

De vraag is of melk in het algemeen gezond is voor de mens. Ik ga er niet over uitwijden, lees de bron even alvorens met minnetjes te gooien.

Bronnen:
http://www.goeievraag.be/vraag/melk-gezond.331

Ja, natuurlijk is het gezond. Droge cornflakes eten, dat is echt niet gezond.

Er bestaat geen gezond voedingsmiddel, wel voedingsmiddelen die in een bepaalde hoeveelheid in een gezond voedingspatroon passen. Melk is melk, of er nu Campina of een ander merk op staat. Nodig heb je koemelk niet maar ik vind melk vaak wel handig in de keuken. Heel veel mensen kunnen slecht tegen de melksuiker, lactose. Ze krijgen daar darmklachten van en er zijn sterke aanwijzingen dat zuivel acne in de hand werkt. Meestal worden gefermenteerde, zure melkproducten beter verdragen dan niet-zure.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100