kun je water niet lussen?

ik ken een meisje dat geen water lust(naja ze vind het vies), en toen dacht ik waar smaakt water naar? Kan je het uberhaupt wel niet lussen? En waar smaakt het dan naar?
Overdrijft ze nou of kan je water echt niet lussen?

(zelf vind ik koud water het lekkerste wat er is)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn heel veel mensen, met name kinderen en jongeren die geen water lusten. Dat is allemaal aangeleerd, want veel kinderen leren geen water drinken. Al met 4 maanden krijgen ze sapjes en dat gaat zo hun leven lang door. Overal moet een smaakje aan zitten. Water is het meest neutrale wat er maar bestaat en als je goed dorst hebt is dat ongeveer het enige wat het kan lessen. Iemand die vanaf zijn geboorte regelmatig water heeft gedronken, zal altijd blijven verlangen naar water wanneer het erg dorstig is. Ze kan het alsnog leren drinken. Gewoon een dag niks drinken en flink dorst krijgen, wedden dat ze het dan wel lust??

ik weet niet waar ze woont, maar de kwaliteit van kraanwater wisselt erg per streek! Over het algemeen is water waar van nature minder kalk in zit het lekkerst, want dan hoef je minder middelen toe te voegen om het drinkbaar te maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100