Als je geen suiker enzo in je thee doet moet je dan je thee wel doorroeren als je hem eerst lang laat afkoelen zodat de stoffen weer verdeeld worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Meestal komt er zo'n vliesje op je thee, als je hem even laat staan. Dat zou je er door kunnen roeren, maar het is niet nodig. En de theestoffen blijven goed verdeeld in je kopje thee, daar hoef je het ook niet voor te doen.

Absoluut wel! De aroma's van de theebladeren zakken weg naar mate de thee verstrijkt, voor de smaak is het dus wel degelijk verstandig. Maar goed als je het niet doet overleef je het wel hoor ;)

ik vind mijn thee na wat langere tijd er nog heel homogeen uitzien. Als er al iets ontmengt zijn het meestal (een paar) hele fijne delen van de theebladeren die op de bodem liggen, lekker laten liggen zou ik zeggen, dus nee, niet extra roeren

Nee

ja want als je hem niet doorroert na afkoelen gaan de kruiden allemaal naar een kant van het glas en als je dan eventjes roert worden de kruiden e.d. Weer verspreidt over het gehele glas waardoor de thee een stuk lekkerder smaakt dan als je niet zou roeren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100