Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom is de afschaffing van analoge televisie bij Caiway zo gladjes verlopen?

Bij Ziggo zijn nogal wat protesten geweest tegen de verwijdering van een stuk of 5 analoge tv zenders. Er zijn nog 25 analoge tv zenders bij Ziggo overgebleven. Onder meer het VARA consumentenprogramma Kassa heeft daar samen met de SP aandacht aan besteed. Bij Caiway zijn er denk ik minder protesten geweest, hoewel hun maatregel veel rigoureuzer was dan die van Ziggo.

12 jaar geleden
868
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Caiway wie? :D Waren die niet compleet van analoog af? Als digitaal kijker kan je natuurlijk ook de straat op om voor afschaffing van analoog te pleiten, allemaal kabelvervuiling die ervoor zorgt dat HD/digitaal zwaar gecompressed moet worden. Kijk maar eens naar Comedy Central, je kan soms beter divx/xvid downloaden.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Omdat ziggo 1 van de marktleiders is. Caiway is velemalen kleiner dan ziggo. Ziggo heeft ongeveer 5 miljoen abonnees. Het treft veel meer mensen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding