AVG virusscan blijft vragen of ik kopen wil. Kan ik deze verwijderen en opnieuw de gratis versie downloaden?

Een tijdje geleden heb ik AVG virusscan op mijn pc geinstalleerd. Ik heb daarbij ook de proefversie genomen voor 30 dagen uitgebreide bescherming. Na 1 dag begonnen ze me al steeds bij het opstarten te vragen of ik het kopen wou. Ik heb braaf gewacht tot de 30 dagen proef van die versie was afgelopen in de hoop dat dat vervelende schermpje dan wel weg zou gaan, maar nu blijft ie dus gewoon zeggen dat het inmiddels verlopen is en of ik het wil kopen :-/

Kan ik nu AVG gewoon van mijn pc verwijderen en dan opnieuw de gratis versie downloaden en installeren?

Toegevoegd na 3 dagen:
Toevoeging voordat ik mijn vraag sluit: Ik heb AVG verwijderd van mijn pc via het configuratiescherm/programma's. Tussen het verwijderen door werd mij gevraagd of ik wèl de gratis versie wilde blijven gebruiken zodat die geconverteerd kon worden. Dat is ook gebeurd dus was eigenlijk heel simpel, al had ik dat liever 30 dagen geleden geweten *grijns*.

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon proberen.Volgens mij zal dat wel lukken hoor want de gratis versie is minder uitgebreid dan de proefversie.Ik gebruik al jaren de gratis versie.

Je kan de gratis versie ook downloaden van AVG, maar ik raad aan om geen AVG maar Avast te downloaden en installeren. Avast is ook gewoon gratis, en werkt volgens mij minder storend en ook beter. Alhoewel soms ook weer eens te goed. En met de 5.0 is de interface van Avast veranderd waardoor het ook eenvoudiger is om alles te overzien. Zie bron voor linkje. Maar in principe kun je gewoon AVG verwijderen en de gratis versie erop zetten.

Bronnen:
http://www.avast.nu/

Ik zou er zelf al helemaal klaar zijn dan. Gewoon eraf gooien en een gratis viruspakket installeren. Ik gebruik zelf Avast.

Ik kan je sowieso AVG afraden. Dit is een slechte virusscanner.

Inderdaad AVG gewoon verwijderen en de gratis Avast 4 Home installeren, die is veel beter!

Bronnen:
http://www.av.eu/avast_antivirus_producten...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100