Een man uit Nigeria wilt mijn PSP via marktplaats kopen, is dit betrouwbaar?

Een man die in Engeland woont, wilt voor zijn zoon in Nigeria een psp kopen. Hij heeft de adres gegeven en Zegt de bezorgkosten over te maken. İs dit betrouwbaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je beetje op internet rond kijkt. Zeggen de meeste oplichters dat ze daar zitten. Dus eerst volledig geld laten betalen dan pas sturen anders niet doen :)

Mijn broer heeft ook eens iets aan iemand in Nigeria verkocht, een PS3 spel toevallig. Hij moest het spel eerst versturen, en heeft daarna nooit het geld gekregen. Dit is meestal onbetrouwbaar, aangezien ditzelfde verhaal heel vaak precies hetzelfde wordt verteld. Ik zou het niet doen dus (;

Deze persoon is een oplichter en reageert op alles wat te koop wordt aangeboden. Google maar eens op zijn email en ook opgelichtopinternet.nl Hij wil iets kopen zonder het gezien te hebben en hij wil ook de volle prijs betalen. Mensen die hierin zijn getrapt hebben nooit hun geld gekregen. Dus laat mensen eerst jouw psp thuis kijken en handje contantje afrekenen!

NEE nooit aan beginnen !!! ze betalen je wel maar halen het later terug en claimen dat je niets gestuurd hebt Dan ben je geld en je psp kwijt en daar kun je nauwelijks iets aan doen dus gewoon niet aan beginnen.

Je kunt nooit zeker zijn tevoren, bij niemand. Marktplaats waarschuwt zelf, en als ik het wel heb specifiek over bieders/kopers/verhalen betreffende Nigeria. Ik heb ook een bod gehad een keer op iets met daarbij een zielig verhaal en moeilijkmoeilijk met de betaling. Ook over Nigeria. Je bent in ieder geval gewaarschuwd.

Als de naam en de achternaam weet kan je zoeken of hij en bedrieger is. Bij jouw psp die je op Marktplaats hebt gezet staat zon link met is dit wel vertrouw baar of zo iets en daar kan je op klikken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100