Hoe krijg ik een virus van msn af?

Er zit een virus op mijn msn en ik zou het graag weghebben. Ik kan ebuddy wel gebruiken maar ik vind windows live messenger prettiger.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb ook als eens een virus gehad op msn, toen had ik nog geen antivirus. Ik heb dan AVG gedownload, een gewone gratis antivirus, en dat hielp. Direct kwam de virus in quarantine (en verwijderd) achter het heropstarten van de pc. klik op de link om AVG te downloaden,

Bronnen:
http://free.avg.com/ww-en/homepage

Download een goede virusscanner en laat die z'n werk doen

Ga meteen naar de onderstaande website en download de software en voer die uit. Dat gaat heel lang duren, maar laat de software de klus afmaken.

Bronnen:
http://housecall.trendmicro.com/

Laat combofix zijn werk doen. Download het hier en installeer het nadien: http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe Het kan zijn dat de pc na een tijdje terug opgestart wordt, dat is volkomen normaal.

ander msn maken

Download en installeer ene goede scanner, zorg voorje gaat scannen dat je geupdated hebt zodat de laatse defenities kunne worden gevonden. Voer dan de scan uit. Zorger dan meteen voor dat je bescherm bent tegen volgende aanvallen, zodat je niet weer helemaal overnieuw moet beginnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100