Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Google heeft pas zijn privacy beleid aangepast, deze zou nu veel makkelijker leesbaar zijn. Niet voor mij. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen?

None

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
516

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Kort samengevat; dat zij zonder tegenbericht ervanuit gaan dat ze álle privé-informatie die jij verstrekt (zelfs door zoekopdrachten) mogen gebruiken voor hun reclame. Dat is de bottom-line.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ze gaan er nu van uit dat als je voor één van hun diensten toestemming heb gegeven, dat dat voor al hun diensten geldt. Wat ze dan vervolgens doen is al die diensten combineren. Het gaat hierbij bv om zoeken via Google, gmail, YouTube en Google+ enz. Als je dus heel veel mailtjes over het dier jaguar krijgt en je kijkt allemaal dierenfilmpjes op YouTube over jaguars en daarna zoek je op Google naar de jaguar zul je alleen maar de beesten te zien krijgen, terwijl je nu net in de auto geinteresseerd bent.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Alles wat hierboven staat PLUS: als je een android gebruikt verwerken ze ook jouw locatie data in de resultaten...
Het is een beetje beangstigend. Ik ben een groot google fan, maar met de samenvoeging van alle informatie bronnen die ze ter beschikking hebben wordt het wel erg 'intiem' zeker met lokatie data er bij...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding