Ik denk dat mijn laptop een virus heeft, maar Norton verwijderd hem niet, wat te doen?

Ik krijg telkens pop-up schermen, en daarom heb ik zojuist een volledige norton scan gedaan. En daar komt een bedreiging uit, maar het lukt Norton niet hem te verwijderen, wat moet ik nu doen? Ik heb echt totaal geen verstand van computers.

Toegevoegd na 10 minuten:
Het virus heet Trojan.Gen.2

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Malwarebytes' Anti-Malware is inderdaad een goeie. Ik gebruik deze ook, in combinatie met Super Anti-Spyware. Beiden zijn gratis. Ik weet niet precies welk Norton pakket je hebt, maar de genoemde twee tooltjes zijn gespecialiseerd in spyware, waar Norton zich vooral richt op virussen.

waarschijnlijk heb je geen virus maar een malware probeer eens malwarebytes desnoods in veilige modus met netwerk mogelijkheid opstarten en downloaden en installeren en laten scannen.

Bronnen:
www.malwarebytes.org

Google op "online virusscanner" en draai er een van bijvoorbeeld die van Trendmicro. Trojan.Gen.2 is overigens een vies virus hij stuurt gegevens van jou PC naar huis. Draai ook even superantispyware.

Bronnen:
http://housecall.trendmicro.com/
http://www.superantispyware.com/download.html/
http://www.symantec.com/security_response/...

Ik heb laatst ook zo'n "paard"als virus gehad.De trojan is zeer hardnekkig, uiteindelijk heb ik mijn pc helemaal schoon laten maken omdat ie niet meer werkte en uiteindelijk helemaal niet meer opstarten. Ik had een anti=virus programma en na het scannen bleven er problemen, langzaam, niet meer openen van sites, zelfs het anti=virus programma deed het niet meer.Dus alles eraf gehaald en opnieuw installeren. Dit kun je bij een computerzaak laten doen, kost geld. Je kunt ook kijken of je een vriend of kennis hebt die veel verstand heeft van pc's ,deze kunnen dit vaak en kost niets tot weinig. Sla wel eerst al je documenten die je wilt behouden op een usb stick. Succes

ik had laats ook een trojan ik heb zelf avg het ging zo zonder problemen van mijn pc af

Heb ik ook gehad, virus zat verstopt IN norton! Gewoon norton verwijderen en avast of avg installeren!

Probeer eens avast! Virusscanner. Van norton is bekend dat deze heel slecht is. Je zou ook hitman kunnen downloaden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100