waarom kan ik niks meer op mijn laptop door security protection?

Ik zat op internet en in een keer kwam er een pc scan van security procection voor. Vervolgens kan ik niks meer doen op mijn laptop. Niks openen en laat staan op internet. Van security protection komen er steeds allemaal dingen in beeld en als ik iets wil doen zegt ie telkens dat ik het programma dan eerst moet activeren door te betalen. Dat wil ik helemaal niet! Wat moet ik nou?

Toegevoegd na 20 uur:
HET IS OPGELOST! DANKZIJ SYSTEEMHERSTEL! DAARNA HEB IK EEN NIEUW ANTI VIRUS PROGRAMMA GEINSTALLEERD. ALLEMAAL SUPERBEDANKT!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij is dit "foistware" . Ik zal U maar niet uitleggen,wat het precies is want daarvoor krijgt een beantwoorder te weinig letters. Het is een vervelend virus. GA NERGENS OP IN BIJ DEZE FAKE SCANNER. Download het volgende programma en laat de hele harde schijf scannen : http://malwarebytes.org/products/malwarebytes_free Volg elke aanwijzing van DIT programma nauwkeurig ( van de link hierboven) op en houd er rekening mee,dat een virus verwijderen niet altijd de juiste oplossing blijkt te zijn. Zet het in eerste instantie "in quarantaine". In enkele gevallen is het bekend,dat men dan drivers van de harde schijf laat verdwijnen en werkt Uw laptop niet meer optimaal. Groet:Zoekertje Toegevoegd na 4 minuten: U kunt ook opstarten in de veilige modus (zonder netwerkmogelijkheden) druk kort achter elkaar op F8 of F10 (eventueel op DEL ,zodat Windows U verzoekt ,welke mogelijkheid U kiest. Probeer in Veilige Modus het systeem te herstellen. Start>>Programma's>>Bureau-accessoires>>Systeemwerkset>>Systeemherstel en kies een datum VOOR het moment,dat deze fake scanner begon te klieren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100