hoe zet ik avg voor altijd uit zonder het te verwijderen?

Ik wil avg niet verwijderen, wel voor altijd uitschakelen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Type op de commandline (via CMD) msconfig in. Dan zie je onder de tab opstarten alles wat opstart. Zet alle AVG dingen uit en AVG zal niet meer opstarten als je de volgende keer je pc opstart. Uitzetten kun je ook met het programma CCleaner doen.

Het is eigenlijk alleen mogelijk AVG tijdelijk uit te schakelen. Je kunt het dus beter volledig verwijderen. Dit omdat het andere programma's op je PC tegen blijft werken en je dan ook niet een andere virusscanner kan gebruiken. Volledig verwijderen kan met Revo Uninstaller. Wil je later toch weer AVG gebruiken dan kun je gemakkelijk weer een nieuwe gratis versie downloaden en installeren. Het is overigens wel aan te raden een virusscanner te blijven gebruiken. Probeer bijvoorbeeld Avira Antivirus.

Bronnen:
http://www.avg.com/ww-en/faq.num-3857
http://www.revouninstaller.com/revo_uninst...
http://www.testgoed.nl/gratis-virusscanner

AVG laat zich niet uitschakelen. Je zult het daarvoor moeten de-installeren of de-installeren. Een veel gebruikt alternatief voor AVG is AVAST. Deze virusscanner heeft ook een gratis versie en deze virusscanner is met een simpele muisknop te deactiveren voor bijvoorbeeld 10 minuten, 1 uur, Permanent of na herstarten. Je kunt dan met behoud van een Virusscanner de scanner uitzetten om software te testen. Maar in de regel is een Computer zonder bijgewerkte Virusscanner geen goede keuze. Toegevoegd na 4 uur: had 2 x het woord Deinstalleren gebruikt maar dat moest zijn Uninstallen of De-installeren

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100