Hoe kom ik achter het wachtwoord van incredimail?

Mijn vader heeft ooit een account aangemaakt die automatisch inlogt bij opstarten pc.
Mijn vader is gestorven en we weten het wachtwoord niet zodat mijn moeder alleen op haar eigen pc haar mails kan zien, openen, lezen, versturen.
Hoe komen we hier achter.

Weet jij het antwoord?

/2500

Kun je niet het bedrijf waar het van is opbellen en uitleg geven en vragen of ze er wat aan kunnen doen? In zulke gevallen zijn ze vast wel bereid er een nieuw wachtwoord op te zetten, mits je kan bewijzen je echt zijn zoon bent.

bij wie heeft hij een account? hotmail gmail hetnet orange... als je die provider belt sturen ze het wachtwoord naar het huisadres waarop die geregistreerd staat. bij hotmail en gmail moet je even op de site kijken daar kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

Als je toevallig Mozilla Firefox gebruikt, zou je eens kunnen proberen, om via extra/opties/beveiliging/opgeslagen wachtwoorden, het password (en inlognaam) te achterhalen. Verder zal ook bij Incredimail, het account zijn gekoppeld aan een ander email-adres. Naar dat adres, zijn destijds zaken als activatie-code gestuurd. Soms staan daar ook andere inloggegevens bij. Misschien kun je eens zoeken in de mailboxen van andere email-accounts. Is zo'n ander email-account beschikbaar, dan is het in sommige gevallen mogelijk om een nieuw wachtwoord aan te vragen, door alleen dat andere emailadres in te vullen. Of dat ook geldt bij Incredimail, dat zou je moeten uitproberen. Als laatste kun je ook nog proberen, in de inlogvelden van Incredimail, met je muis rechts te klikken. Als je geluk hebt, verschijnt er een inlognaam, en een wachtwoord, dat onzichtbaar is gemaakt met een aantal ronde zwarte balletjes, maar dat dan wel werkt. Succes!

Een gratis programma kun je hier downloaden http://download.cnet.com/ActMon-Password-Recovery-XP/3000-18501_4-54691.html Het maakt een vakje dat je over de ***** kunt doen in het password veld en dan zie je wat het password was in gewone tekens

Bronnen:
http://download.cnet.com/ActMon-Password-R...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100