Hoe kan ik het Icon van firefox veranderen in Windows 7?

Zoals we weten verschijnen er in Windows 7 onderaan onze startbalk een aantal iconen van programma's dewelke we geopend hebben. Deze kunnen we vastzetten ed.
Wel hierover heb ik een vraagje! Een van deze programma's is firefox bij me. Wel nu wens ik dat er niet het blauw-rode vuurbolletje verschijnt maar iets anders...

Zien jullie mogelijkheden hoe dit kan...

Toegevoegd na 1 dag:
Jammer dat er (tot op heden) geen positief antwoord kwam...

Ik zou de vraag misschien kunnen stellen aan de makers van firefox. Namelijk lijkt me dat een programma van iedereen te zijn... Dit onder de vorm van apps. Vraag is natuurlijk hoe ik dat soort programmeurs bereiken kan?

Weet jij het antwoord?

/2500

nee dat kan niet de iconen van mappen kun je wel veranderen.

Ga naar het icon van FF op je bureaublad en volg de volgende instructies: - Rechtermuisknop -> Eigenschappen - Als het goed is staat het tabblad 'snelkoppeling' al klaar. - Klik op 'ander pictrogram' en wijzig deze. Nu op de startbalk deze wijzigen door de oude. (Dus, FF losmaken van de taakbalk, en de nieuwe erin schuiven en deze vastpinnen)

Dit kan wel degelijk .. ik heb het getest met Chrome ipv Firefox, maar je moet hetvolgende doen : Unpin eerst de applicatie van de taskbar en sluit alle vensters van de applicatie af Maak een nieuwe shortcut naar de applicatie op je desktop Pas het icoon aan van de shortcut (rechterklik, eigenschappen, pas icoon aan) Sleep nu het icoon terug naar je taakbald (pin hem dus weer) Nu zou het icoon het nieuwe plaatje moeten gebruiken .. Toegevoegd na 1 uur: In het geval dat dit niet werkt (de applicatie override het bij opstarten) zul je aan het hacken moeten slaan. Download RESOURCE HACKER (bron) en open de firefox.exe in de resource hacker. Browse even in de resources rond tot je de icoontjes hebt gevonden, je kunt ze daarna vrij eenvoudig vervangen. Wel kans dat als je firefox update dat je het opnieuw moet doen.

Bronnen:
http://www.angusj.com/resourcehacker/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100