Heb mijn msn contactpersonen geblokkeerd, en sommige ook kunnen verwijderen. Maar ik zie nu dat men nog steeds de suggesties kunnen zien.

De bedoeling is dat ik een paar specifieke personen ex niet wil laten zien wie mijn contactpersonen zijn.

Dit is dus nu wel mogelijk via de suggesties.
Men ziet dan mijn nieuwe msn account in de lijst, tevens al mijn contactpersonen.

Hoe kan ik dit oplossen?

Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Wil je echt helemaal op safe spelen dan kun je overweging nemen om je account te verwijderen en een nieuwe aan te maken en dan iedereen die je als vriend wilt een uitnodiging te sturen, maar zoals gezegt een hele onderneming. Handig is dan ook om goed na te gaan wie je de volgende keer wilt toevoegen om dit in het vervolg te voorkomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100