Wie weet een goeie site om mijn verhaal kwijt te kunnen?

Ik heb in het verleden nogal wat meegemaakt.Best complex, ik merk dat ik graag mijn verhaal kwijt.Is er een goeie site waar ik mijn verhaal anoniem kwijt kan en er serieus op gereageerd word?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

kijk eens op de site van pandora ,daar kun je echt geholpen worden en als je wilt kun je ook anoniem praten met mensen die gelijke ervaringen hebben en die je uit laten praten..echt een aanrader!Ze weten hoe het is, wat je doormaakt, wat je twijfels zijn en ook hoe moeilijk het soms kan zijn om er met anderen over te praten. http://www.stichtingpandora.nl/jcms/ Toegevoegd na 18 minuten: Je kunt bij hun terecht met vragen over wat je kunt doen, over de behandeling, omgaan met je familie enzovoorts. Ook kun je gewoon bellen om je hart te luchten of voor een steuntje in de rug.

Dit lijkt me wel de goede site,al zijn er op elke site wel mensen,die alles proberen te verzieken. En anoniem ben je hier toch?

Hier bij GV kun je veel serieuze reacties verwachten!

http://www.punt.nl/ hier doen het een honderdtal

Op GV kun je een heel eind komen door vragen over je problemen op eeen juiste manier te stellen. Dan kun je serieuze reacties verwachten. Wanneer het je echt alleen om je verhaal kwijt moeten gaat (dus geen specifieke vragen) mag je mij iig ook altijd wel een pb sturen, hoor :-) Toegevoegd na 2 minuten: Ik weet natuurlijk niets over jou problemen maar als je op google zoekt op bijvoorbeeld overlijden en forum. Dan kom je forums tegen waar je met elkaar over dit onderwerp kan praten. Er zijn op i-net tig fora over tig onderwerpen. Zoek dus op onderwerp en forum. Succes

licht eraan op welk gebied je probleem ligt.. elk gebied heeft vaak eigen forums waar deskundigen zijn die je mogelijk verder kunnen helpen. Dus op welk gebied?

Op startpagina hebben ze diverse prikborden waar je anoniem op kunt posten en waarop mensen kunnen reageren. Bijvoorbeeld psychologie startpagina.

ik denk dat dit ook een goeie site is om je verhaal kwijt te kunnen en een snelle reactie te krijgen, mensen reageren hier toch allemaal vrij normaal en vooral als het om een serieuze site gaat. je kunt bijvoorbeeld ook kijken op speciale forums maar dat ligt echt amar aan het onderwerp war het over gaat dus dat weet ik niet, in ieder geval heel veel succes en sterkte maar hier kun je ook atlijd terecht!

Als je echt lastige onderwerpen hebt zijn er therapeuten zat in dit land en die kijken nergens van op. Buiten dat je serieus genomen wordt bieden ze ook nog eens professionele hulp. (valt ook nog eens, waarschijnlijk voor een aantal sessies, onder je verzekering)

Wel , als je bang bent om beoordeeld te worden, ben je nergens helemaal veilig. Maar als je ziet hoe de meeste "problemen " van mensen op Goeie vraag van passend advies worden voorzien , dan lijkt me Goeie Vraag een prima manier om te beginnen. Je kan de dingen die je wilt weten en de dingen waar je je over afvraagd wat je er mee moet, het beste in vraagvorm zetten. Want anders heb je kans dat ze snel weg worden gemodereerd. Goeie Vraag is anoniem en het fijne is dat de meeste mensen die hier zitten mee willen denken. Dus begin met het stellen van vragen over dingen waar jij van wilt weten : waarom ze zo zijn gegaan. En kijk hoe je je erbij voelt als je ze stelt. Zo "leer " je de passende vorm te vinden als je door wilt gaan op een andere site. De meest heftige vragen zijn hier gesteld . Drie voorbeelden . www.goeievraag.nl/vraag/traumatische-jeugdervaringen-opvoeding-borderliner-creeeren.12159 www.goeievraag.nl/vraag/kind-seksueel-misbruikt.42827 www.goeievraag.nl/vraag/last-slaapverlamming-demonische-aanvallen-hiervan.42469

Hier. Je kunt kiezen uit de antwoorden. En tussen de onzin antwoorden zit ook vaak een nuttig en waardevol antwoord. Maar ja...waarschijnlijk heb je geen vraag ....maar zoek je een luisterend oor. PSYQ...heeft ook mensen die daarvoor opgeleid zijn. Ik zou helaas niet zo snel een site weten waar je je hele verhaal kwijt kan. Sterkte.

hier is er nog 1

Bronnen:
http://www.vergeefmij.nl/

Hier op deze site. Zo raak je je eitje kwijt maar kan je serieuse reacties ook verwachten. suc6

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100