Hoe voeg ik de onderste scrollbar toe op mijn website?

Ik ben bezig met mijn eigen website, maar als ik de webpagina klein maak, komt de tekst over elkaar. Ik zou graag willen hoe ik dit aanpas. Ik begrijp dat dit gedaan moet worden in het CSS bestand en heb deze ook toegevoegd. Dus dat mijn site er een beetje hetzelfde uit komt te zien als bijvoorbeeld nu.nl qua scrolling.
CSS bestand: http://www.2shared.com/document/tMVrYVE8/Copy_of_source.html

Toegevoegd na 19 uur:
Misschien is dit een beetje onduidelijk. Daarom heb ik 2 afbeeldingen toegevoegd. GBD is goed, GBS2 is fout. Hoe verhelp ik dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met de property overflow-y voor CSS kun je dit doen. Ik denk alleen niet dat dit je probleem op gaat lossen met dat je teksten door elkaar lopen want dat heeft niks met een scrollbalk te maken. http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_overflow-y.asp Toegevoegd na 1 uur: Je kunt je probleem op meerdere manieren oplossen... In jouw geval zou ik de kolommen waarin je content staat allemaal een minimum-width geven. Je kunt er ook voor kiezen om je hele pagina (dus de body tag) een min-width te geven... dan krijg je ook automatisch die scrollbalk die jij bedoelt. http://www.w3schools.com/cssref/pr_dim_min-width.asp Eigenlijk is jou probleem dat je texten niet "wrappen".. dat betekent dat ze niet automatisch op de volgende regel terechtkomen. Ik weet niet waardoor dat komt, misschien heb je alles een position absolute gegeven, en dat is geen goed idee. Of je hebt overal text wrap uitgezet met white-space: nowrap ofzo... Maar dat kan ik niet zien. Mijn advies is de min-width. Dat is het makkelijkste voor jou probleem!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100