Waarom herkent mijn laptop mijn Samsung Galaxy S3 niet?

Ik heb het geprobeerd op 2 verschillende laptops (Windows 7 en Windows 8.1).

Weet jij het antwoord?

/2500

Even "Kies" installeren op je laptop. http://www.samsung.com/nl/support/usefulsoftware/KIES/ Wordt je S3 niet echt niet herkend, of kan je er niet mee wat je wil? Als je USB aansluit zal er toch wel iets gebeuren neem ik aan?

dat kan komen door het besturingsprogramma. Als het goed is geeft je laptop dan aan dat je een programma moet installeren :)

Wanneer je de usb drijvers voor je Samsung geïnstalleerd hebt en ook de juiste Kies (er zijn - geloof ik - twee varianten daarvan, dus moet je kijken voor jouw Samsung) en je dan nog problemen daarmee hebt, kun je het volgende doen: De USB drijvers de-installeren. Computer voor de zekerheid opnieuw laten opstarten. Dan weer opnieuw installeren (zonder dat de laptop een verbinding met je Samsung maakt - tenzij anders aangegeven). Na de installatie weer aansluiten. Mocht dit niet helpen, dan kun je ook soms, wanneer je een andere USB poort gebruikt succes hebben. Dit zou moeten helpen. Ik heb nog even verder gekeken. Een andere oplossing blijkt dat je de SIMkaart van je telefoon opnieuw moet installeren. Dat wil zeggen, eruit halen, even wachten en dan weer erin zetten. Dan moet je de telefoon ongeveer een halve minuut de gelegenheid geven zich opnieuw op de simkaart in te stellen. Je kunt dan de telefoon op je pc aansluiten. Je krijgt dan een keuze menu tussen MTP of PTP kiezen. MTP kiezen om mediafiles over te zetten naar de pc. Hier is de link, in het engels....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100