Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

heeft er iemand ervaring met de samsung ativ book 9 lite touch?

volgens tweakers.net is het scherm niet optimaal en is ie langzaam als je hem wat intensiefer gebruikt. is dit allemaal waar? en hoe is de netwerk kaart? bvd

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Hardware
663

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Het zijn mooie slanke laptops. In mijn optiek voelt het een beetje goedkoop aan. De laptop is niet bedoelt voor zwaar intensief gebruik. Deze laptops zijn gemaakt voor de mainstream die een licht/mobiel apparaat willen. Het scherm is wat aan de felle kant (kleuren / wit is goed) alleen als je veel films kijkt / donkere schermen dan is het van iets mindere kwaliteit (te veel verlichting / grijswaarde) met de wifi kaarten ken ik geen problemen.

Loop anders eens een keer een computerwinkel binnen (MyCom, Paradigit, Saturn etc) daar staat deze momenteel overal op demo opgesteld. Speel er eens 15min mee zodat je een nog beter beeld krijgt. Ga dus niet bij grote aankopen als een notebook enkel af op 1 review op tweakers of een antwoord op goeievraag.nl :)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding