Ik heb een acer aspire 8920 ik wil vista eraf en xp of win 7 erop doen wie kan mij helpen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je naar XP wilt gaan, dan is dat nogal een gedoe. Je moet dan drivers gaan zoeken, wel te doen, maar echt iets voor een handig neefje of broertje. Naar Windows 7 is makkelijker, als je Vista-versie te upgraden is. Je moet wel in beide gevallen de software gaan kopen.

Hoe oud is je computer?? Want alle computers die minder dan een half jaar oud zijn en XP of Vista erop hebben mogen gratis upgraden naar windows 7. Anders kan je tegen betaling je computer upgraden. Je hoeft dus niet eerst Vista eraf te halen. En je bestanden blijven ook gewoon behouden. Maak wel voor de zekerheid eerst een back-up van al je bestanden. Bij de bron kan je alle info vinden die je nodig heb en ook gelijk de upgrade downloaden en installeren. Gewoon instructies volgen... lekker makkelijk Toegevoegd na 33 minuten: Ik antwoord je bericht even via een toevoeging van mijn eerdere antwoord. Omdat ik geen persoonlijke berichten kan verzenden aan gasten. Het is wel de goedkoopste optie om eerst Vista te installeren en dat te upgraden naar windows 7. Bijv. de upgrade van windows 7 home premium kost €119,99. De volledig nieuwe versie kost €199,99. Scheelt je al gauw €80,- Kijk maar bij de tweede bron. Kijk ook eens rustig rond op de website van de derde bron, als het goed is kan je dan alles vinden.

Bronnen:
http://emea.microsoftstore.com/nl/Microsof...
http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows...
http://www.windows.nl/Hoe_over_op_7.aspx

De upgrade CD windows 7 kopen (+/-) €120,00 en daarmee de huidige windows vervangen. Je krijgt een aanzienlijk snellere en meer opties dan op de vroegere versies. DOEN

Ook ik heb`n upgrade van Wind.7 over de Wind.Vista gedaan.en werkt perfect.Ook de programma`s die ik al gebruikte met Wind.XP,en Wind.Vista, doen het allemaal,geen problemen mee.En de Wind.7 zoekt zelf naar eventuele drivers voor je hardware,en worden gelijk geinstall.Ik had er 2.En werken nu ook perfect. Dus als ik jou was zou ik naar Wind.7 upgraden,hij is sneller,en je hebt veel meer mogelijkheden.Hij is in een woord prachtig om mee te werken. Groetjes Catherina,en suc6

Wil je het weten of je naar Win7 kan? Download de Upgrade Advisor van Microsoft (zie bron). Deze heb ik zelf gedownload en alle programma's en apparaten worden herkend en ondersteund. Sowieso de 32bit(x86) systeem die jij gebruikt. Van Vista naar XP kan ook met een schone installatie. Zorg er wel voor dat jouw windows XP versie SATA ondersteund, uiteraard de 32bit versie. Ik heb deze laptop ook, en vond vista ook niets en ben terug gegaan naar XP. Ik overweeg om naar Win7 te gaan omdat deze ook programmas kan laaten draaien in XP mode en zo al mijn programma's gedraaid kunnen worden op het nieuwe systeem. Groetjes! Toegevoegd na 2 minuten: Bij een downgrade naar XP altijd een schone installatie!

Bronnen:
http://www.microsoft.com/netherlands/artik...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100