Ik heb een 24' Beeldscherm dat goed werkte, maar nu blijft hij hangen op een stuk lagere resolutie. Hoe kan ik dit verhelpen?

Ik zette vanochtend mijn computer aan en hij bleef op een lage resolutie hangen. Bij beeldschermresolutie kon ik niet verder gaan dan 1440 x 1050 maar normaal gaat hij tot 1980. Er kwam ook een berichtje dat de AMD-driver v.d. Videkaart niet meer werkt en ik die moest installeren, dus dat heb ik gedaan maar het helpt nogsteeds niets. Hoe kan het dat ik ineens beperkt word in het venster beeldschermresolutie?

Weet jij het antwoord?

/2500

heb je al geprobeerd om dit in configuratiescherm>beeldscherm en dan daar iets aanpassen ik weet niet welke Windows je heb miss ff een aanrader om erbij te voegen bij windows 7 kan je misschien echter even bij resolutie kijken

Gooi de drivers van je videokaart er eens af. (via Start → uitvoeren/zoeken → appwiz.cpl) Draai daarna eens driver sweeper voordat je weer de drivers opnieuw installeert. Laat driver sweeper dus de restjes die achter zijn gebleven verwijderen zodat je een schone herinstallatie (wellicht meteen een update) kunt doen. http://phyxion.net/Driver-Sweeper/Driver-Sweeper/Version-3-2-0/ (let op alleen de AMD videokaart restjes laten opsporen en verwijderen)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100