hebben ingenomen vitamines invloed op het reeds gegroeide haar?

Uit je haarzakje groeit een haar. Bekend is dat bepaalde vitamines invloed hebben hoe sterk en gezond een haar uit het zakje groeit. Maar haar is geen levend materiaal, dus als ik nu zou beginnen met inname van bepaalde stoffen, heeft dat ook invloed op de 30 cm haar die ik al heb of alleen op het haar wat vanaf nu uit het zakje komt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Haar dat reeds gegroeid is ,is dood materiaal net als je nagels.dood materiaal neemt geen stoffen meer op.dus wat je inneemt heeft geen invloed meer op al reeds gevormd materiaal als haar/nagels.

Het laatste dus .:) net als een nagel . Kort door de bocht groeit het haar in de hoofdhuid daar heeft de conditie van het lichaam invloed op het haar . Een gezond gevarieerd eet patroon moet genoeg zijn om de nodige vitaminen andere voeding's stoffen binnen te krijgen . Vitamine in shampoo is dus onzin . In haren kunnen wel zich giftige stoffen ophopen van bijv arsenicum is bekend dat de haren een soort spiegel laten zien ( hoe veel je binnen hebt gehad ) met een waarde . Haren die beschadigt zijn kunnen moeilijk hersteld worden maar er bestaan wel stoffen die de kapotte haren ( vaak de schubben laag ) op vullen . En zelfs een goed resultaat bieden ( optisch) het haar kan er sterker van worden en minder afbreken of je ziet de lelijke stukken minder . De rek test: trek een haar er uit trek m kapot tussen 2 vingers ( 2 handen :)) knapt de haar makkelijk of snel dan is het niet pluis :) dat is vaak enigszins weer te verbeteren met de juiste verzorging . Een product als Kerastase is daar best goed in . Dus vitamine in je haar ( uitwendig ) Nee , slikken om het oude haar op te te peppen nee ! Wel dat het haar weer steviger vast zit in de haar schacht en het haar zakje . Dus dat je minder haar verliest . Vaak verlies je wel je haar maar niet je streken :). Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100