Wat is een alternatief middel voor verwijderen oogmake-up?

Ik gebruik zelden make up. Nu heb ik dat gisteren gedaan maar geen reiniger in huis. iemand een goed alternatief (niet prikkend graag)?

Toegevoegd na 10 minuten:
ha, bedankt, nou durf ik de deur tenminste uit straks ;))

Weet jij het antwoord?

/2500

wat creme (gezichtscreme, zalf, o.d.) rond je ogen smeren en met washandje er overheen, zo deed ik dat ook wel eens, heb standaard altijd zo'n potje zwitsal baby zalf in de douche staan dat smeerde ik dan onder mn ogen als ze zwart waren van de mascara :P en dan veegde ik het zo eraf met een washandje, en daarna nog ff goed met water.

gewoon een washandje met warm water en zeep..

Oogmakeup zoals mascara en eyeliner gaat het beste weg met makeup remover op oliebasis. Zelf heb ik dit ook niet in huis, ik gebruik meestal gewoon zonnebloemolie. Een klein beetje op een wattenschijfje, en de makeup is zo weg. Daarna met wat lauw water afspoelen anders blijft het zo vettig, haha.

Pas op met alle op middelen op oliebasis, als deze olie in het oog komt gaat die drijven op het oogvocht. Dit kan gevaarlijk zijn omdat de verontrontreinigde olie zo in de traanbuis kan komen. Gevolg oogontsteking! Gebruik dan liever warm water met gewone zeep op een washandje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100