Wat is "crack nagellak" en hoe smeer je dit het beste op je nagels?

Ik heb er wel eens van gehoord maar vroeg me af wat het nou precies was...

Weet jij het antwoord?

/2500

Crack nagellak is nagellak dat als je het op een onderlaag op je nagels smeert bijv: zwarte crack op geel dan breekt het zwarte en krijg je us zwart met heel fijne gele streepjes. Je kan het het best in een strook van je nagelriem naar het uiteinde van hè nagel doen

ik heb thuis crack nagellak.ik vind het fijn om eerst een leuk kleurtje op mijn nagels te lakken en als het droog ik lak ik crack nagellak op de manier dat ik normale nagellak op mn nagels lak.haha dus lak gewoon zoals je vroeger gewoon lakte en de rest komt van zelf.aan het einde als alles droog is lak je nog top coat(transparante nagellak) voor glans en dan blijft je nagellak langer zitten.

Zoals hierboven gezegd, als crackle nagellak opdroogt, doet het dat heel snel en in barstjes. Je moet hem gewoon vanaf de nagelriem tot het puntje aanbrengen, net als altijd, maar als je het mooi wil houden, mag je niet twee keer over hetzelfde stukje nagel gaan, dan wordt het niet 'egaal' meer maar krijg je uitstulpingen op uitstulpingen. Voor grove vlekken van je crackle lakje moet je een dik laagje aanbrengen, voor fijnere barstjes doe je juist een dunner laagje. Maar nog steeds kun je het best niet twee keer over hetzelfde oppervlak gaan. Wil je de bovenkant mat houden, dan moet je er geen topcoat overheen lakken, wil je juist een mooie glans, dan doe je er wel top coat overheen. Het zal een heel verschillend uiterlijk geven. Succes!

Ik heb thuis crack nagellak, dat is nagellak die 'scheurt' open. Je doet gewoon nagellak op, dan doe je crack nagellak er overheen, gewoon op dezelfde manier. Zie hier een plaatje:

crack nagellak is een nagellak dat je over een andere kleur aanbrengt. als je dan even wacht zul je zien dat de nagellak gaat 'kraken', eigenlijk een beetje stuk gaan. je moet dit gewoon hetzelfde als normale nagellak opdoen.

Crack nagel is zegmaar gewoon nagellak dat je over een ander laagje nagellak smeert en na mate het opdroogt gaat het breken en dan krijg je een leuk brekend effect op je nagel. Al sje het op wil brengen moet je zorgen dat de onderste laag nagellak goed droog is,en als je de crack nagellak opbrengt moet het een dun laagje zijn ander werkt ht nie goed en krijg je een niet mooi effect of geen effect.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100