Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Online golf spelletje

De chique sport Golf is ook in een online variant een prima idee om even te ontspannen. Je golft in je eentje op een heuvelachtige baan. Kies de richting door te schakelen tussen de twee knoppen met pijlen erop. Wil je de bal iets hoger geplaatst hebben? Kies dan voor de linker knop met pijl en wil je de bal lager en strakker slaan? Kies dan voor de rechter knop met pijl. Bepaal daarna met hoeveel kracht je wilt slaan om de bal in de hole te krijgen. Is de afstand minder ver, dan kies je voor minder kracht. Druk op de knop op het moment dat de pijl op het gewenste krachtniveau is. Probeer niet in de bunker of het water terecht te komen. 


Online golfen en een hole in one slaan
Op uitdagende en wisselende terreinen moet je goed inschatten hoe ver je kunt slaan. Het is een behendigheidsspel waarbij een beetje geluk goed van pas komt. Sla jij de bal in één keer in de hole?