Draai voor klassieke weergave

Bejeweled (Jewel Burst) spelregels

Jewel Burst is een drie-op-een-rij spel net zoals; Bejeweld, Zuma en Bubbels. Wissel steeds twee gekleurde stenen die naast elkaar op het speelbord liggen en probeer rijen te maken van drie of meer stenen van dezelfde kleur. De rijen mogen horizontaal of verticaal zijn. Maak je een rij, dan verdwijnen deze van het bord en vallen alle overige stenen omlaag. Van bovenaf vallen er nieuwe stenen in het speelveld.

Jewel Burst bonusvoorwerpen verdienen
Als het je lukt om combinaties met vier of meer stenen te maken, dan scoor je extra punten en verdien je bonusvoorwerpen. Dit kunnen bijvoorbeeld bommen zijn, waarmee je in één keer een hele reeks stenen kunt wegvagen. Ook verdien je extra punten als je een kettingreactie in gang zet waarbij de nieuwe stenen, die omlaag komen vallen, automatisch nieuwe combinaties vormen. Daarmee verdien je snel extra veel punten!

Jewel Burst is een Bejeweled spel het veld leeg binnen de tijd
Heb je op alle plekken in het level stenen weggespeeld, dan ben je klaar en mag je naar het volgende level. Maak de slimste combinaties en speel het level uit. Er zijn 200 levels in dit spel en daarmee is dit een van de meest uitdagende Bejeweld spelletjes die je zult vinden!