Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Speel Bubble Spin

Bubble Spin is een variant van het spel Bubbles, waarbij je niet zoals gebruikelijk bubbles naar boven schiet, maar op een ronddraaiende bal afvuurt. Deze bal - of plateau - met ballen spint in het rond, nadat je de pijl hebt afgeschoten. Dit geeft een extra dimensie aan dit leuke spelletje.


Wat moet je doen bij Bubbles Spin?
Maak steeds combinaties van drie bubbels in dezelfde kleur om de Spin steeds kleiner te maken. De voorraad met gekleurde ballen wordt automatisch aangevuld, waardoor het je lastig gemaakt wordt om alle gekleurde ballen weg te schieten. De pijl die die gekleurde bal afschiet laat - net als bij de andere Bubbles spellen - de kleur zien van de bal(len) die je moet proberen te raken. Het lijkt eenvoudig!


Bubble Spin werkt ontspannend
Een simpel spel, maar als je eenmaal bezig bent zie je al snel dat deze Bubble variant een echte uitdaging is. Dit spel werkt als prima tijdverdrijf of afleiding. Goede redenen om het eens te proberen.