Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Jewel Curse

Jewel Curse is een drie-op-een-rij spel net zoals; Jewel Burst. Verzamel juwelen tijdens een reis door Egypte. Speel de gekleurde juwelen weg door rijen te verschuiven en daarmee combinaties te maken van drie of meer dezelfde juwelen. Wissel steeds twee gekleurde stenen die naast elkaar of onder elkaar op het speelbord liggen en probeer rijen te maken met dezelfde stenen. De rijen mogen horizontaal of verticaal zijn, schuine rijen tellen niet mee. Maak je een juiste rij, dan verdwijnt de combinatie met drie stenen van het bord en vallen - van bovenaf - overige stenen omlaag. Hierdoor verandert het aanbod van stenen in het speelveld en kun je weer op zoek naar nieuwe combinaties.


Jewel Curse bonusvoorwerpen verdienen
Als het je lukt om combinaties met vier of meer stenen te maken, dan scoor je extra punten en verdien je bonusvoorwerpen. Probeer zoveel mogelijk combinaties te spelen, voordat de tijd verstreken is.