Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Slalom Ski Simulator

Volg je de winterspelen of ben je fan van wintersporten? Dan is Slalom Ski Simulator een ideaal spel voor jou! En het is niet al te moeilijk, de uitdaging is wel om telkens verder te komen en uiteindelijk de finish te halen.


Passeer met behulp van de pijltjes naar links en rechts de slalom die je tegemoet komt. Het spel geeft aan of de volgende slalom links of rechts op de skiberg staat. Volg die instructie op en wees op tijd met het passeren van de slalom. Mis je de slalom of raak je hem aan, dan faal je en begin je opnieuw. Door het vaker te spelen, weet je steeds beter welke slaloms je kunt verwachten en reageer je steeds sneller en beter! Een echte winterse uitdaging waar je maar moeilijk mee kunt stoppen!


Wintersport spelen met Slalom Ski Simulator
Hoe verder je komt tijdens ditwinterse spektakel hoe leuker het wordt. Passeer alle tegemoetkomende slaloms en 'zoef' van de skiberg af. Door de prachtige winterse sferen waan je je bijna in een wintersportgebied!