Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

8 Ball Pool Challenge spelen

8 Ball Pool Challenge is een online poolspel met één speler. Voorzien van de nieuwste technologie om een meest realistische en verbazingwekkende pool simulator te creëren. Fantastische bespeelbaarheid en ultrarealistische balposities zullen je poolgame-ervaring opfrissen. Daag een verscheidenheid aan stijlvolle nieuwe niveaus van verschillende vaardigheden uit, van beginner tot pro-niveau. Train je pool vaardigheden, verbeter je spel en versla de oppositie om toegang te krijgen tot nieuwe bars in de stad. 

Hoe kun je stoten? Door de keu te richten op de ballen, dan de keu terug te trekken met je muis en dan richting de ballen met je muis bewegen. Hoe sneller je terug trekt hoe harder je de bal stoot! 

8 Ball Pool Challenge online spel testen
Heb je nog nooit een potje pool gespeeld? Geen probleem je start met dit spel in een gemakkelijke versie en groeit daarna door naar een meer 'professionele' poolgamer. Probeer het ook eens uit.