Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

Puppy Blast spelen

In Puppy Blast is niet alleen ontzettend leuk voor hondenliefhebbers, het is ook een uitdagend spel. Speel samen met de grappige puppy's level na level. Klik op gekleurde (van dezelfde kleur) blokken naast elkaar om ze weg te spelen. Dan zakken de andere blokken naar beneden en kun je weer nieuwe combinaties maken. Als je voldoende blokken tegelijk wegspeelt komt er een bonus item vrij. Hiermee kun je in één zet een heleboel blokken tegelijk wegwerken of een horizontale of verticale rij.

Per leven krijg je een doel, dat staat linksboven in beeld afgebeeld. Een doel is bijvoorbeeld dat je een aantal blokken van een bepaalde kleur moet wegwerken. In verdere levels moet je alle speciale blokken (waar je niet op kunt klikken) wegwerken of de tennisballen naar beneden laten zakken. Steeds meer uitdaging!


Puppy Blast spel met de liefste puppy's
Om verliefd op te worden, deze schattige hondjes. Maar let op: je hebt een beperkt aantal zetten per leven om het doel te halen. Lukt het jou om elk level van Puppy Blast uit te spelen?