Draai voor klassieke weergave

Mahjong de Luxe spelregels

Mahjong is van oudsher een Chinees spelletje en kun je in diverse varianten spelen. Deze Mahjong Deluxe-editie is de nieuwste variant van het klassieke en nog altijd populaire spel! In Mahjong Connect moet je de mahjongstukken verbinden en het bord leegmaken! De basis van dit spel bestaat uit het klikken op twee identieke stenen om ze te verwijderen en daarmee ruimte te maken voor de volgende Mahjong combinatie. Dit doe je totdat de hele stapel stenen weg is.


Deze Deluxe-editie bevat nieuwe functies zoals timefreeze en extra hints! Verzamel munten om nieuwe achtergronden en tegels te kopen in de nieuw toegevoegde winkel! Door levels uit te spelen ontvang je hulpmiddelen die je kunt inzetten als je vastloopt in moeilijkere levels.

 

Het nieuwste Mahjong spel spelen
Speel level voor level. Je gaat telkens een stapje verder na het wegspelen van een nieuwe reeks met stenen. De levels worden steeds moeilijker, maar de vrolijke Chinese muziek en unieke stenencombinaties maken het heel boeiend. Dit spel werkt prima om even te ontspannen of om de tijd te vullen. Probeer het ook eens!